jueves, 23 de octubre de 2008

Weno contrabandistes aci vos deixe la segona tangaeta de fotos de les entraetes (fotos cedides per vicenta), vull donar les gracies a tots els que heu escrit, i animar a la gent que quede per escriure a fer-ho, per unaltra banda dir que si voleu contribuir en el blog ja siga escrivint en ell o pasanme fotos, menvie un e-mail a la direcció que posa en la primera entra!! inga que pasue bon fin de setmana.





7 comentarios:

Anónimo dijo...

Bueno Contrabandistas, ¿se sabe ya quien es el presidente del año que viene? Más que nada quería comentarle que tenemos que preparar bien el estriptis del año que viene, que no nos pase como este, que casi me encierran, ese acto necesita mucha preparación.
(Un 10 el blog!)
Jesús.

Anónimo dijo...

MENSAJE PER AL GALLO: estem en la ua: juanjo, guio i jo. tenim q comunicate q en el blog de conqueridors hi ha una foto teua!!!! ho diem per si vols prendre accions legals contra ells, aixo no vol dir q estiguem incitante a cometre actes vandalics.

PD: Es pot saber quan es la dinà d´Arantxa?????

Anónimo dijo...

Arantxa mos fara el dinar ??? Viga espere que siga pronte perque ja he acabat el paro biologíc del fetje.

Anónimo dijo...

La dina anava a ser este disabte. Pero mitja penya no podia. Pero no patiu sera pronte. Y aixi tambe donem temps a Jesus torne del viatje.

Anónimo dijo...

La diná que siga el disabte 1 de novembre y sino pues sopaeta, pero fem algo ya!

Anónimo dijo...

Tema aclarid gràcies Arantxa!

Anónimo dijo...

a vorer penya... quan es la dinà darantxa?